Asus integroi Kinect-liikeohjaimen kannettaviin

Kirjoittaja Manu Pitkänen, | Kommentteja (1)

Asus integroi Kinect-liikeohjaimen kannettaviin
Tietokonevalmistaja Asus on rakentanut kannettavia tietokoneita, joista löytyy perinteisesti webcamille omistetulta paikalta Microsoftin suunnittelema Kinect-liikeohjain.

The Dailyn tiedon vahvisti Microsoftia lähellä oleva lähde, jonka mukaan kyseiset kannettavat ovat virallisia Windows 8 -prototyyppitietokoneita. Tietokoneisiin lisättyä Kinectiä voidaan hyödyntää pelaamisessa, mutta sen avulla voidaan myös siirtyä ohjelmasta toiseen tai säätää mediasoittimen asetuksia.

Vaikka The Daily pääsikin näkemään laitteet, niin valitettavasti lehti ei ottanut kuvia niistä. Aiemmin tässä kuussa Microsoft kertoi Windows-tietokoneille tarkoitetun Kinect-paketin tulevan myyntiin helmikuussa.

1 kommentti

johtaja59
Millaisia sovellutuksia tälle vielä keksitäänkään.

Kommentoi uutista