Windows 8 ei tarvitse erillisiä ajureita mokkulalle

Kirjoittaja Manu Pitkänen, | Kommentteja (1)

Windows 8 ei tarvitse erillisiä ajureita mokkulalle
Microsoft on esitellyt Building Windows 8 -blogissaan mitä uutta sen kehitteillä oleva käyttöjärjestelmä tuo verkkoyhteyksien hallintaan. Kantavana ajatuksena on ollut tehdä yhteyksien muodostamisesta vähintään yhtä jouhevaa kuin se on älypuhelimissakin.

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että mokkuloille ei enää tarvitse asentaa erillisiä ajureita Windows 8:ssa. Microsoft on tehnyt läheistä yhteistyötä laitevalmistajien kanssa, jotta käyttöjärjestelmään saataisiin laaja laitetuki. Mobiiliverkkoyhteyden muodostamisesta on pyritty tekemään mahdollisimman yksinkertaista.

WLAN-yhteyden muodostuksessa on tehty myös suuria parannuksia. Tällä hetkellä Windows-käyttäjän pitää odottaa useita sekunteja ennen kuin yhteys on saatu muodostettua. Microsoft lupaa yhteyden luonnin kestävän Windows 8:ssa noin sekunnin. Yhteys saadaan luotua ihannetilanteessa jo lepotilasta heräämisen aikana.

Kysymyksiä, kokemuksia tai ideoita Windows 8:aan liittyen? Osallistu keskusteluun Windows 8 -keskustelualueillamme.

1 kommentti

hannibal_pjv
Yep, yep! Wintoosa 8 näyttää päivä päivältä paremmalta, kun julkaiseminen lähestyy. Ei edelleenkää suurta syytä päivittää seiskaa kasiin, mutta uuden koneen ostajalle näyttäisi olevan helppo valinta. Jolleivat nyt sitten sössi jotain, mutta ajurirajapinnat pysyy samoina kuin win7:ssa, joten ei tästä mitään vistaa ole tulossa.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille