Samsung investoi tänä vuonna ennätyksellisen paljon

Kirjoittaja Manu Pitkänen, | Kommentteja (2)

Samsung investoi tänä vuonna ennätyksellisen paljon
Korealainen Samsung Group (johon Samsung Electronics kuuluu) aikoo investoida tänä vuonna ennätyksellisen paljon uuteen teknologiaan. Noin 33 miljardin euron investointi tehdään talouden uhkakuvista huolimatta.

Samsung Groupin investoinneista 80 prosenttia menee Samsung Electronicsin piikkiin. Rahat menevät suurimmaksi osaksi puhelimissakin käytettävien järjestelmäpiirien, sensoreiden ja seuraavan sukupolven OLED-näyttöjen valmistukseen.

Aiemmin Samsung kertoi myyvänsä miljardin dollarin edestä velkapapereita Yhdysvalloissa, minkä on epäilty liittyvän yhtiön Austinin (Texas) tehtaan laajentamiseen. Tehtaalla valmistetaan Applen mobiililaitteissa käytettäviä järjestelmäpiirejä.

Yleensä käteisvaroin investointinsa rahoittava Samsung aikoo palkata tämän vuoden aikana 26.000 uutta työntekijää, joka on tuhat enemmän kuin viime vuonna. Tällä hetkellä Samsungin palkkalistoilla on 350.000 henkilöä.

2 kommenttia

Ranvier
Tämä kuullostaa hyvältä. Toivottavasti tämä myös sitten näkyy teknologian kehityksessä.
squi
Voisi kuvitella, että kyllä tuolla 33 miljardilla jotain saadaan aikaan :)

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Synaptics ohjauspaneeli ei toimi 4 5.9.2017 12:05 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille