Villi iPad 3 -huhu: tulossa ilman laseja toimiva 3D-näyttö

Kirjoittaja Teemu Laitila, | Kommentteja (5)

Villi iPad 3 -huhu: tulossa ilman laseja toimiva 3D-näyttö
Applen seuraavan iPad-mallin julkistuksen lähestyessä myös huhut laitteesta kiihtyvät. Viimeisin ja tähän asti luultavasti villein huhu tulee Bright Side of News -sivustolta, joka väittää iPad 3:n sisältävän ilman laseja toimivan 3D-näytön.

Muutoinkin hurjan kuuloiseen huhuun kannattaa suhtautua enemmän kuin pienellä epäilyksellä, sillä BSON:n lähteet eivät ole luotettavimmasta päästä. Sivusto kertoo saaneensa tiedot yön pimeinä tunteina CES-messujen aikaan Palazzo-hotellin käytävillä, jossa Las Vegasin kuuma aavikkoilma ja alkoholi saavat kielenkannat löystymään. Silti sivusto väittää saaneensa samansuuntaista tietoa useammasta lähteestä.

Huhun mukaan iPad 3D:n näyttöpaneeli perustuisi Sharpin kehittämään passiiviseen 3D-tekniikkaan, jota on jo nähty useammissakin pienemmän mittakaavan laitteissa. Kuten muissakin tapauksissa, näyttö toimii sujuvasti myös normaalissa 2D-tilassa.


Sivusto kertoo humalaisiin lähteisiinsä vedoten, että 3D-tekniikan saapuminen vielä seuraavaan iPad-malliin ei ole täysin varmaa. Syyksi kerrotaan Applen tavoite täydellisestä käyttökokemuksesta, jonka vuoksi puolivalmista laitetta ei tulla julkaisemaan. Jos tekniikka ei valmistu ajoissa, yhtiön kerrotaan olevan varautunut julkaisemaan laitteen samalla näyttöpaneelilla, mutta ilman 3D-efektiin tarvittavaa kerrosta.

Viimeistelyn myöhästyessä 3D-efekti jätettäisiin seuraavaan laitteeseen, eli vuonna 2013 luvassa olisi iPhone 3G:stä 3GS-malliin verrattavissa oleva päivitys.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

5 kommenttia

Ranvier
Ranvier
Joo lähteet ei vaikuta tosiaan miltään luotettavimmilta... Mutta eiköhän nämä ilman laseja toimivat 3D-näytöt jossakin vaiheessa tabletteihin tule. Kännyköistähän löytyy jo muutamasta mallista ilman laseja toimiva 3D-näyttö.
Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 13. tammikuuta, 2012 @ 21:22
Matsomppi
Matsomppi
"Viimeistelyn myöhästyessä 3D-efekti jätettäisiin seuraavaan laitteeseen, eli vuonna 2013 luvassa olisi iPhone 3G:stä 3GS-malliin verrattavissa oleva päivitys."
Eiköhän tuo ihan tarkotuksella "myöhästy", että saadaan myydä ensin normaalia iPad 3:a ja sitten vielä iPad 3D:tä vähän ajan päästä. Näin Apple saa varmasti parhaat tulot itselleen, jos nyt siis on mitään perää näissä huhuissa.
samarit1
samarit1
Aina ennen uuden apple tuotteen julkaisemista mukana on iso huhumylly.Luultavasti apple ei tuo vielä 3D:tä ipadiin,koska jos apple laittaa kaikki uudet ominaisuudet uuteen laitteeseen,se menettää paljon tuloja joita voidaan käyttää yhden uuden ¨jutun¨ lisäämiseen seuraavan sukupolven laitteeseen.
Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 13. tammikuuta, 2012 @ 22:11

Intel i5 3570k|8 gb Kingston HyperX 1600Mhz|Fractal Design Define R4|Samsung 830 128 gb|Asus Geforce GTX 780 DirectCuII|Asrock Z77 Pro3|1 TB Kovo

jonppaa
jonppaa
Tuskinpa Apple tuota 3D näyttöä vuoteen 2013 jättäisi, vaikka se ei vielä seuraavaan malliin tuliskaan. Itse en ainakaan usko siihen että nykyisellä kehitystahdilla Applellakaan olis siihen varaa. Syksyllä sitten taas uutta iPadia ja iPhonea kehiin...
johtaja59
johtaja59
Eikös se ole silloin iPad 3D, eikä iPad 3GS

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Keskustelualue
Pelejä ilmaiseksi 70 PC:n pelit
Hyvät tarjoukset-ketju 1136 PC:n rautaan liittyvä keskustelu
Moto G9 Play ja Android 11 3 Android -keskustelu
Biisiketju 4934 Vapaata keskustelua
YLE Areena ongelma 81 Televisiot
Deskjet 500 ajuri win 7 11 avast! - Tuki ja keskustelu
Windows 11 - Keskustelu 86 Windows -ongelmat
R5 2600 GTX 1060 6GB 1 Myydään
i5 9600K | Gigabyte Z390 UD | 32GB DDR4-2666 | 970 EVO Plus SSD 1T Äänekoski 2 Myydään
Videoketju 396 Vapaata keskustelua
Näytä lisää viestejä