CoolerMaster rakensi tietokoneen tietokoneen sisään

Kirjoittaja Teemu Laitila, | Kommentteja (2)

CoolerMaster rakensi tietokoneen tietokoneen sisään
Jäähdyttimistään tuttu valmistaja Cooler Master on esitellyt CES-mesuilla suunnittelemaansa jäähdytinkonseptia, jossa ison tornimallisen jäähdytinsiilin sisään on rakennettu tietokone.

Ulkoisesti kyseessä on Cooler Master Hyper 212+ -jäähdytin tuulettimineen, mutta tarkemmalla katselulla jäähdytin kätkee sisäänsä muutakin.

Minitietokonetta tarkastelleen PC Perspective -sivuston mukaan laitteen taakse on kiinnitetty nano-ITX-kokoluokan emolevy, josta löytyy AMD:n E-350-prosessori integroidulla näytönohjaimella. Laite on täysin käyttökelpoinen, sillä se sisältää esimerkiksi WiFi-yhteyden, HDMI-portin näytön kiinnittämiseen, yhteensä neljä USB -porttia ja sekä langallisen verkkoliitännän.

Cooler Master ei ole juuri kommentoinut laitteen käyttötarkoitusta, eikä myöskään kertonut onko konseptia ikinä tarkoitus tuoda kaupalliseen levitykseen. Äkkiseltään ajateltuna keksintö on hieno, mutta käytännössa koneen käyttö toisen kotelon sisällä ei vaikuta erityisen houkuttelevalta ja minikokoiselle koneelle luulisi löytyvän myös parempia kotelointimalleja.
Silti Cooler Master on luonut hyvän mahdollisuuden taas uusiin Yo Dawg -aiheisiin vitseihin. Lisää kuvia laitteesta löytyy PC Perspectiven sivuilta.

2 kommenttia

reto88
No nythän vitsin murjaisit.
DjZorlag
Prosessori prossucoolerissa? Tuskin tulee tuotantoon.

No joka tapauksessa..


"Jos se ei ole rikki, korjaan sitä kunnes se on"

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Synaptics ohjauspaneeli ei toimi 4 5.9.2017 12:05 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille