ViewSonic yhdistää puhelimen 23 tuumaiseen kosketusnäyttöön

Kirjoittaja Teemu Laitila, | Kommentteja (2)

ViewSonic yhdistää puhelimen 23 tuumaiseen kosketusnäyttöön
ViewSonic on julkaissut CES-messuilla parin pöytämallisia näyttöjä, jotka tukevat myös kosketusohjausta. Lisäksi toiseen näyttöön on mahdollista siirtää puhelimen tai tabletin kuvaruutu langattoman yhteyden avulla.

Näyttökaksikosta älykkäämpi on TDI2340, joka sisältää ARM11-prosessorin sekä wlan-yhteydet (b/g/n). Näyttöön on sisäänrakennettu kapasitiivinen kosketustekniikka, joka tunnistaa jopa kymmenen yhtäaikaista kosketuspistettä.

Mielenkiintoisin ominaisuus on kuitenkin mahdollisuus siirtää kuva puhelimen tai tabletin ruudulta TDI2340:n 23 tuuman FullHD-ruudulle. ViewSonic ei kerro tarkemmin millä tekniikalla kuva siirretään, mutta nettisivujen mukaan lisää infoa on luvassa pian. Yhtiön sivujen mukaan tekniikka on kuitenkin yhteensopivaa Windows- ja Android-laitteiden kanssa.

Vaikka kännykän näyttöä ei haluaisikaan välttämättä laajentaa isommalle ruudulle, kosketusta tukeville ja tarpeeksi hyvin säädettäville työpöytänäytöille löytynee kysyntää, kun Microsoft julkaisee syksyllä Metro-käyttöliittymällä varustetun Windows 8 -järjestelmän.
TDI2220 on tuuman verran pienempi ja sen kosketustekniikka tunnistaa enimmillään kaksi erillistä pistettä, mikä on riittävästi useimpiin tarkoituksiin.

ViewSonic ei kerro näyttöjen tarkempaa hintaa, mutta niiden kerrotaan saapuvan markkinoille vuoden toisen neljänneksen aikana.

2 kommenttia

Tnoi
tässä on taas onnistuneen floppaamisen kaikki ainekset samassa sopassa
Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 11. tammikuu, 2012 @ 17:30
Nikotiko
Arvattavissahan tämä oli.

Niin se keksi kompuroi.

Tsekkaa Flickr:ni! http://bit.ly/tQU0Iq | Vieraile nettisivuillani: http://bit.ly/xvn8GL

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille