Lenovon Ultrabook taipuu tabletiksi -- sisällä jo Windows 8

Kirjoittaja Teemu Laitila,

Lenovon Ultrabook taipuu tabletiksi -- sisällä jo Windows 8
Lenovo on ollut CES-messuilla voimakkaasti esillä useissa eri tuotekategorioissa, mutta yksi mielenkiintoisimmista julkaisuista on kuitenkin Ultrabookin ja tabletin ominaisuudet yhdistävä IdeaPad Yoga.

Ensinäkemältä IdeaPad Yoga on tavallinen ja erittäin tyylikäs Ultrabook-luokan kannettava tietokone. Laitteen Yoga-nimitys kuitenkin viittaa yllättävään asentoon taipuvaan näyttöön. Kosketusta tukevan näytön voi pyöräyttää 180 astetta ympäri, jolloin käytössä on täysiverinen joskin raskaahko tabletti.

IdeaPad Yoga ei kuitenkaan ole tulossa markkinoille vielä ennen syksyä. Laite perustuu vielä julkaisemattomaan Windows 8 -käyttöjärjestelmään, jota pyörittää Intelin vielä julkaisematon Core i7 -sarjan Ivy Bridge -prosessori.


Näytön koko on 13,3 tuumaa ja resoluutio kiitettävät 1600x900 pikseliä. The Vergen käsittelyssä Windows 8:n Metro-tyylinen työpöytä näyttää rullaavan sujuvasti.

Lenovon tarkoituksena on tuoda IdeaPad Yoga markkinoille muuhun Ultrabook-tarjontaan ja laitteen ominaisuuksiin nähden kohtuullisessa 1200 dollarin hintaluokassa, mutta tarkka hinnoittelu paljastuu kuitenkin vasta syksymmällä.
The Vergen Joanna Stern testasi IdeaPad Yogaa paikanpäällä Las Vegasissa:

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille