Asukselta ensimmäinen supertarkalla resoluutiolla varustettu taulutietokone

Kirjoittaja Panu Roivas, | Kommentteja (2)

Asukselta ensimmäinen supertarkalla resoluutiolla varustettu taulutietokone
Taulutietokoneiden ollaan huhuttu siirtyvän tänä vuonna entistä tarkempiin näyttöpaneeleihin, ja muun muassa iPadiin ollaan huhuttu korkearesoluutioista retina-paneelia. Asus on kuitenkin ehättänyt Applen edelle esittelemällä Transformer Prime -tablettia 1920x1200-resoluution paneelilla.

Transformer Prime -perheeseen sijoittuva uusi TF700-malli käyttää 10-tuumaista IPS-paneelia, jonka resoluutio on 1920x1200. Asiasta uutisoineen Techreportin mukaan näytöstä on vaikea nähdä pikseleitä edes lähietäisyydeltä.
TF700 on muilta osin samankaltainen nykyisen TF201:n kanssa. Siitä löytyy Nvidian Tegra 3 -suoritin, ja paneeli kykenee ultrakirkkaaseen SuperIPS+-tilaan. Pieniä muutoksia on tehty tabletin selkämyksessä, joka on nyt osittain muovia jonka on tarkoitus parantaa antennin vastaanottokykyä. TF201:n suurimpana ongelmana pidettiin juuri WiFi-signaalin heikkoutta. Myös TF201:n 1,2 megapikselin kamera on päivitetty 2 megapikseliin, mikä mahdollistaa 1080p-videokonferenssit.Asus kertoo Transformer Prime TF700:n tulevan markkinoille vuoden toisella neljänneksellä, ja sillä on hintaa 100$ enemmän kuin TF201:llä.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

2 kommenttia

xxwavx112
Nyt itkettää. +50" telkkareissa vieläkin 1080p ja nuihin pusketaan jo tommosia.
Kaiken kukkuraksi omassa kohta tulevassa 24" näytössä on täsmälleen sama reso.
Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 10. tammikuuta, 2012 @ 16:41

2500K / Asus P8Z68-V / MSI TwinFrozr GTX 580 / G.Skill RipJaws 1600 2x4GB / Samsung Spinpoint F3 1Tb / Windows 8 64 bit

Ranvier
@1: Niin entä sitten? Oletan, että et istu nenä kiinni siinä telkkarissa, tai edes niinkään lähellä, kuin käyttäessäsi tablettia. Itse ainakin olen tyytyväinen 24 tuumaisen näyttöni 1080p resoluutioon.

Kommentoi uutista