Asuksen alkuperäinen Transformer saa myös Android-päivityksen

Kirjoittaja Teemu Laitila, | Kommentteja (2)

Asuksen alkuperäinen Transformer saa myös Android-päivityksen
Asukselta kerrotaan, että yhtiön alkuperäinen Eee Pad Transformer saa Androidin uusimman 4.0-version päivityksenä "mahdollisimman pian".

Tieto tulossa olevasta päivityksestä ei ole erityinen yllätys, mutta virallinen vahvistus asiasta on silti mukava lisä näinä aikoina, jolloin tekniikan kehittymisen vuoksi laitteet "vanhenevat" nopeammin kuin koskaan eikä tuki uusille ohjelmistoversioille ole ollenkaan varma asia.

Kehutulla näppäimistötelakalla varustetun Transformerin uudempi versio Transformer Prime saa ICS-päivityksen 12. tammikuuta alkaen, jonka jälkeen yhtiö lupaa keskittää tarmonsa vanhemman version päivittämiseen.

Vanhemman Transformer-laitteen lisäksi päivitys saapunee myös Asuksen muihin samaan aikaan julkaistuihin laitteisiin kuten Eee Pad Slideriin, vaikka niiden kohtalosta ei virallista tietoa olekaan.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

2 kommenttia

MoZar
Mainiota.. Vaikka honeycombiin olenkin ollut varsin tyytyväinen. Niin ICS:ssä oleva mahdollisuus poistaa sovelluksia moniajosta pyyhkäisemällä sormella, on ollut erittäin tervettullut uudistus.

Tiedä sitten muuten miten tuo ICS tabletti kokoon taittuu, jos GUI on samanlainen kuin vaikka Galaxy Nexuksessa niin vähän ihmetyttää.

---MoZar---

arcanix
Mukava juttu. Ei ole kyllä ollut valittamista tämän hetkisestäkään versiosta.

Kommentoi uutista