AfterDawn logo

Acerilta ennätysohut Ultrabook kesään mennessä

Teemu Laitila Teemu Laitila
1 kommentti

Vaikka CES-messut eivät virallisesti ala ennen huomista, monet yritysket ovat ottaneet varaslähden uusien tuotteidensa julkistamisessa. Acer esitteli Intelin Ultrabook-konseptiin perustuvaa uutta kannettavaansa, joka on paksuimmillaankin vain 15 millimetriä.

Acer Aspire S5 on tähän mennessä ohuin Ultrabookiksi määritelty kannettava ja sen painokin on vaivaiset 1,3 kg. Näyttö on 13 tuuman kokoinen ja kotelo on valmistettu magnesiumin ja alumiinin sekoituksesta.

Koneen ohueen koteloon on kuitenkin saatu mahdutettua kohtuullisesti tehoa, sillä laitteesta löytyy tarkemmin määrittelemätön Intelin Core i5 -prosessori ja SSD-asema muiden Ultrabookien tapaan.

Ohuudesta johtuen Acer on kehittänyt luovan tavan sijoittaa laitteen tarvittavat ulkoiset liitännät heti saranan alle koneen sisäpuolelle. Liitäntäpaneeli ilmestyy nappulaa painamalla koneen sisäpuolelta ja tarjolla HDMI-, USB- ja Thunderbolt-liitännät. Aspire S5 on itse asiassa ensimmäinnen Thunderbolt-tuellinen laite, joka ei ole Applen valmistama.


Laitteen markkinoilletuloon on vielä aikaa ja Acerilta kerrotaan myynnin alkavan vuoden puolivälin tietämillä. Hintakin selviää vasta myöhemmin.

Acerin MagicFlip-liitäntäpaneeli toiminnassa:


Video: Time Magazine

1 KOMMENTTI

AkZuh1/1

mahtaa olla hintava vehjes

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT