Crucialin M4 SSD-levyissä BSOD-bugi

Kirjoittaja Panu Roivas, | Kommentteja (2)

Crucialin M4 SSD-levyissä BSOD-bugi
SSD-levyjen suosio on kasvanut kuluttajien keskuudessa, mutta lastentautien määrä niissä on aiheuttanut huolta niiden luotettavuudesta. Sandforce-kontrolleria käyttävät SSD-levyt olivat edellisvuonna otsikoissa BSOD-bugien myötä, kuten myös Intel sen 8MB bugin takia. Nyt myös luotettavana pidetty Crucialin M4 SSD on todettu sisältävän BSOD-bugin.

Crucialin foorumeilla on useita valituksia BSOD-virheistä koneilta joissa käytetään Crucialin M4 SSD:tä. Crucial on itse vahvistanut bugin olemassaolon, ja bugi ilmestyy noin 5 000 käyttötunnin jälkeen. Koneen uudelleenkäynnistys auttaa palauttamaan normaaliin tilaan, mutta vain hetkeksi: "Käyttöjärjestelmä vaatii sitten perättäisiä uudelleenkäynnistyksiä jokaisen käyttötunnin jälkeen."

Crucial kertoo julkaisevansa firmware-päivityksen ongelmaan tammikuun kolmannella viikolla. Yrityksen mukaan käyttäjien data ei ole vaarassa hävitä bugin takia, mutta M4:n käyttäjien lienee parasta ottaa joka tapauksessa varmuuskopiot tärkeistä tiedostoistaan.

2 kommenttia

sidrend
Pitihän se arvata, että näissäkin jotain on. No eipä ole vielä ilmennyt mitään. Täytyy vetää tuo firmware päivitys sitten itsekin. Nyt käytössä jo aika vanha 002 versio tai joku sellanen.

Define R4 / Asus Z87-A / i5-4670k / Crucial 2x4gb / GTX660 / RX-5300 / 2x F3 1TB / Crucial M4 / Eizo FS2333 / Mionix Naos 7000 / Sidewinder X4 / STR-DH520 + Cambridge Audio Minx Min 10 x5 + Boston Soundware XS Sub / Corsair Vengeance 1500 / Superlux HD330 & HD681B / G27 / PS3 / X360S

pkaksp
Mjoo päivitystä odotellessa.

@sidrend

Aja ihmeessä sitä ennen firmis 0009. Saat lisää suorituskykyä levylle. :)

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille