Samsungin uusi näyttö vastaanottaa kuvaa langattomasti

Kirjoittaja Manu Pitkänen, | Kommentteja (3)

Samsungin uusi näyttö vastaanottaa kuvaa langattomasti
Samsung esittelee Las Vegasin CES-messuilla uuden Series 9 -näytön ja kaksi Series 7 -sarjaan kuuluvaa näyttöä.

Yläkastiin kuuluva 27-tuumainen Series 9 -näyttö (S27B970) on erittäin tarkka, sillä sen resoluutio kohoaa 2560 x 1440 pikseliin. Tarkkuus on täten neljä kertaa suurempi kuin 720p-näytöissä. Sen PLS-paneelin kerrotaan pystyvän toistamaan noin miljardi eri väriä. Näyttö on varustettu DisplayPort-, Dual Link-DVI-, HDMI- ja MHL-tekniikoilla.

Ensi keväänä ilmestyvän ja noin 1200 dollaria maksavan näytön rinnalle ilmestyy pari edullisempaa näyttöä. Series 7:ään kuuluvan TB750-teräväpiirtotelevision tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluu yhteensopivuus Intelin Wireless Display -teknologialle, jonka avulla tietokoneella pyörivän elokuvan voi siirtää langattomasti omaan televisioon. Intel julkisti viime vuoden lopulla uudet Cedar Trail -suorittimet minikannettaville, jotka tukevat teknologiaa.

Televisiota tulee tarjolle sekä 24 että 27 tuuman kokoisina ja hintaa on noin 600 dollaria. Jos TV-viritin ja WiDi ovat turhia, niin tarjolle tulee 50 dollaria halvempi Series 7 Smart Station (CB750).

3 kommenttia

squi
Vihdoinkin joku kasvattaa resoluutiota yli Full HD -mittojen. Vielä kun hinta olisi hieman kohtuullisempi...
johtaja59
ja vihdoinkin toimittaja on osannut laskea, että se on neljä kertaa tarkempi kuin 720p.
Keina
Jahas nyt tarvis enää hifi-silmät halvalla...

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille