Huhu: Googlelta seitsemän tuuman Nexus-tabletti uudella Androidilla

Kirjoittaja Teemu Laitila, | Kommentteja (3)

Huhu: Googlelta seitsemän tuuman Nexus-tabletti uudella Androidilla
Taiwanilainen Digitimes kertoo omiin lähteisiinsä perustuen, että Googlen jo aiemmin huhuttu Nexus-tabletti olisi tarkoitettu kilpailemaan Amazonin 199 dollarin hintaisen Kindle Fire -tabletin kanssa.

Yleistä Android-tablettien hintatasoa huomattavasti halvempi Kindle Fire nousi hieman yllättäen joulun hittituotteeksi Yhdysvalloissa. Uusi tulokas on onnistunut houkuttelemaan ostajia halvan hintansa ja Amazonin kattavien sisältöpalveluiden avulla.

Digitimesin mukaan Googlen jo mahdollisesti tälle keväälle suunnittelema Nexus-tabletti olisi sijoittumassa samaan kokoluokkaan kuin Kindle Fire ja hintakin yritetään pitää matalana. Asiasta kertovien lähteiden mukaan käyttöjärjestelmänä olisi Androidin uusin versio 4.0.


Taiwanista kantautuviin huhuihin kannattaa kuitenkin suhtautua vähintäänkin terveellä epäilyllä, sillä huolimatta läheisistä suhteistaan alan komponenttitoimittajiin, Digitimesin ennustukset eivät ole aina osuneet ihan kohdalleen.

Silti Nexus-tabletti on suorastaan todennäköinen vaihtoehto ainakin jollain aikavälillä.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

3 kommenttia

Nikotiko
Mieluummin 10.1 tuumainen... Pienempi ei riitä!

Niin se keksi kompuroi.

Tsekkaa Flickr:ni! http://bit.ly/tQU0Iq

johtaja59
Ei ollut minun mielestä yllätys, että nousi hittituotteeksi ja Googlellakin on siihen mahdollisuudet
Jupsu
Ostaisin jos suomessa sellaisen parilla sadalla eurolla saisi ja sillä voisi jopa soittaakkin ja laittaa viestejä hätätapauksessa.. samoin 3g tietenkin, mutta ei vissiin tainnut näitä mitään ominaisuuksia löytyä aikaisempien uutisten perusteella?


Kommentoi uutista