HP vihjailee ohuen ohuesta Ultrabookista

Kirjoittaja Teemu Laitila, | Kommentteja (1)

HP vihjailee ohuen ohuesta Ultrabookista
Ensi viikolla alkavat CES-messut tulevat perinteisten televisioiden lisäksi olemaan todennäköisesti Ultrabookien kulta-aikaa. Esimerkiksi HP vihjailee uudesta Envy Spectre -nimisestä Ultrabookista, jonka tarkemmat yksityiskohdat paljastunevat ensi viikolla.

Mystisellä videolla vilahtava Envy Spectre ei ole HP:n ensimmäinen Ultrabook-malli, vaan yhtiö julkaisi jo marraskuussa edellisen Folio 13 -nimeä kantavan Ultrabook-kategoriaan sijoittuvan kannettavan. Vaikka Folio 13 päihitti kilpailijansa tehossa ja esimerkiksi liitäntöjen määrässä, se ei kuitenkaan pärjää kilpailijoidensa ohuimmalle tarjonnalle tai kaikkien Ultrabookien äidille MacBook Airille.

Dramaattisen videon perusteella Spectre saattaa olla HP:n vastaus ohuuskilpailuun, sillä videolla nähtävä kiiltäväpintainen läpyskä on tosiaan ohut. Paljon muuta video ei laitteesta paljasta, mutta lisätietoa ei tarvitse odottaa enää kauaa.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

1 kommentti

johtaja59
johtaja59
Tehoissa ja liitäntöjen määrässä ei pärjännyt Applelle?
Käsittääkseni Applessa ei ole mitään liitäntöjä ja hinta-teho-suhde on sieltä jostakin.

Kommentoi uutista