Microsoft vetäytyy CES-messuilta seuraavan kerran jälkeen

Kirjoittaja Teemu Laitila, | Kommentteja (1)

Microsoft vetäytyy CES-messuilta seuraavan kerran jälkeen
Microsoft on kertonut yhtiön jättäytyvän pois kuluttajaelektroniikkaan keskittyviltä CES-messuilta tammikuussa pidettävän tapahtuman jälkeen. Tähän saakka Microsoft on ollut yksi messujen näkyvimmistä yhtiöistä pitämällä keynote-puheenvuoroja ja omaa messuosastoa.

Syyksi poisjättäytymiseen kerrotaan messujen huono ajankohta suhteessa Microsoftin omiin tuotejulkistusaikatauluihin. Tällekään vuodelle yhtiöstä ei ole odotettavissa erityisiä yllätyksiä. Microsoftin uskotaan kuitenkin julkistavan ensimmäisen virallisen beta-version Windows 8 -järjestelmästä messujen aikaan.

Microsoftin päätös noudattelee Applen aloittamaa alalla vallalla olevaa trendiä, jonka mukaisesti suuret tuotejulkistukset tapahtuvat omissa erillisissä tilaisuuksissaan mahdollisimman suuren huomioarvon saavuttamiseksi.

Applea ja Googlea ei ole nähty CES-messuilla enää pitkän aikaan, vaikka Googlella on vielä suuri rooli Barcelonan Mobile World Congress -messuilla. Lisäksi myös Motorola on peruuttanut CES-messuille suunnitellun lehdistötilaisuutensa.

1 kommentti

ArttuH5N1
Kohta kaikilla on oma messunsa, niin ei muiden julkistukset häiritse näkyvyyttä.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille