AMD toi ylikellotuksen Llano-prosessoreihin

Kirjoittaja Teemu Laitila,

AMD toi ylikellotuksen Llano-prosessoreihin
AMD on päivittänyt A-sarjaan kuuluvia työpöydälle tarkoitettuja Llano-prosessoreitaan ja mukana tulee myös kaksi uutta mallia, jotka mahdollistavat ylikellotuksen. Lisäksi AMD julkaisi virallisesti kannettaviin tarkoitetut Llano-päivitykset, joista uutisoitiin jo aiemmin.

Työpöytä-Llanojen uudet mallit eivät ylikellotuksen lisäksi tuo suurempia yllätyksiä. Uudet mallit tarjoavat pieniä nopeuspäivityksiä ja mukana on myös sisäänrakennettu tuki AMD:n Video Steady -tekniikalle, joka vakauttaa heiluvaa videota toiston yhteydessä.

Ylikellotusta tukevat K-merkinnällä (sama kuin aiempi Black Edition) varustetut mallit ovat A8-3870K (neljä ydintä, 3,0 GHz CPU, 600 MHz GPU) ja A8-3670K (neljä ydintä, 2,7 GHz CPU 444 MHz GPU). Molempien prosessorin kellotaajuutta voidaan nostaa kertoimia kasvattamalla enintään 500 MHz ja näytönohjaimen nopeutta 200 MHz. TDP-arvo on perusasetuksilla 100 W.

Tarkemmat tiedot kaikista julkaistuista päivityksistä löytyvät AMD:n sivuilta.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille