Microsoftin Bulldozer-päivitys julkaistiin etuajassa ja poistettiin jakelusta

Kirjoittaja Teemu Laitila, | Kommentteja (3)

Microsoftin Bulldozer-päivitys julkaistiin etuajassa ja poistettiin jakelusta
Microsoftin viime viikolla julkaisema Bulldozer-prosessoreille tarkoitettu Windows-päivitys poistettiin jakelusta vuorokausi julkaisunsa jälkeen. Eri sivustoilla julkaistujen tietojen mukaan julkaisu oli ennenaikainen ja joissain tapauksissa vaikutti suorituskykyyn jopa negatiivisesti.

AMD kommenoi Bright Side of News -sivustolle, että yhtiö oli yllättynyt, kun Microsoft julkaisi päivityksen jo nyt. AMD:n mukaan päivitys oli tarkoitus julkaista vasta ensi vuoden alkupuolella.

"Bulldozer-arkkitehtuuri vaatii itse asiassa kaksi erillistä päivitystä. Microsoft julkaisi vasta ensimmäisen osan, josta ei vielä ole mitään hyötyä käyttäjille", AMD kertoo.

Päivityksen asentaneiden mukaan suorituskyky parani muutamissa tapauksissa, mutta myös hidastui toisissa testeissä. Windows-päivityksen on tarkoitus optimoida käyttöjärjestelmän ytimen toimintaa hyödyntämään tehokkaammin Bulldozer-arkkitehtuurin osittain jaettuihin moduuleihin perustuvaa rakennetta.

3 kommenttia

Tnoi
On kyllä surullinen farssi koko bulldozeri.. Ei AMD:ltä nyt oikein irtoa tämä prosessoreiden valmistus.
DjZorlag
Parantelisivat vaan ihan rauhassa tuota bulldozeria ja julkaisisivat kunnolliset uuden sukupolven bulldozerit sitten myöhemmin. Eiköhän niistä vielä jotain vastusta Intelille saada kunhan turhat lapsukset saadaan pois. Ja jos ei muuten niin hinnoittelulla viimeistään. :)

"Jos se ei ole rikki, korjaan sitä kunnes se on"

hannibal_pjv
Ihan totta tuo. Ensimmäiset Phenomit olivat melkoisia susia verrattuna sen aikaisiin Intelin prossiin ja kummasti vain Phenom kakkosesta tuli ihan kohtuullinen pelijyrä, vaikkei Inteliä koskaan saavuttanutkaan!
Itelläkin Phenom2 koneessa, eikä harmita yhtään, kun miettii hintaa ja tehoa.
Tällä hetkellä on kyllä Intel sen verta parempi, jotta uuden koneen ostajan silmä kyllä kääntyy siihen suuntaa. Mutta kyllä markkinoille tekisi hyvää, jos Buldoserin kakkosversio pyyhkisi vanhoilla Phenom kakkosilla lattia ja astuisi edes pienen askeleen lähemmän Intelin prossia. Tekis tosi hyvää kilpailutilanteelle!

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Synaptics ohjauspaneeli ei toimi 4 5.9.2017 12:05 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille