Fusion Garagen Grid10-tabletti jäämässä flopiksi

Kirjoittaja Teemu Laitila, | Kommentteja (3)

Fusion Garagen Grid10-tabletti jäämässä flopiksi
Grid10-nimisen tabletin syksyllä julkaissut Fusion Garage on käytännössä lopettanut toimintansa ja asiakkaille luvattujen laitteiden toimittaminen vaikuttaa epätodennäköiseltä. Grid10-laiteen julkaisua edelsi massiivinen mystiseen TabCo-yhtiöön liittynyt viraalimainoskampanja, jolla Fusion Garage nousi hetkeksi parrasvaloihin.

Yhtiö lupasi Grid10:n julkaisun yhteydessä, että aiemman pahasti flopanneen JooJoo-tabletin omistajille toimitettaisiin yhtiön uusi tabletti ilmaiseksi, mutta asiakkaat eivät ole saaneet laitteita.

Yhtiöstä ei vastata viesteihin ja jopa yhtiötä edustanut New Yorkilainen viestintätoimisto on ilmoittanut, että asiakkaaseen ei ole saatu yhteyttä useisiin viikkoihin, jonka vuoksi edustus on sanottava irti, The Verge -raportoi.


Fusion Garagen nettisivuilla Grid10-tabletti on vielä myytävänä, mutta sivujen mukaan laitetta ei kuitenkaan ole tällä hetkellä varastossa. Vaikka asiakkaat eivät ole saaneet tilaamiaan laitteita, se ei todistetusti ole pelkkää mielikuvituksen tuotetta. Grid10 sai erittäin huonoja arvosteluja useimmissa testeissä, joihin laite oli päätynyt.

3 kommenttia

MoZar
No eipä yllättänyt.

---MoZar---

ArttuH5N1
Joo, olihan tämä vähän odotettavissa.
ep_
Aika vasta mietinkin ettei ole näkynyt tätä missään.

BSOD is a registered trademark of Microsoft Corporation | Windowsin lähdekoodi

Kommentoi uutista