Samsung mukaan Ultrabook-kilpaan

Kirjoittaja Teemu Laitila, | Kommentteja (2)

Samsung mukaan Ultrabook-kilpaan
Samsung on julkaissut oman versionsa Intelin Ultrabook-konseptin mukaisesta kannettavasta. Samsungin käsittelyssä Ultrabook on taipunut ensimmäisen kerran 14 tuuman kokoluokkaan ja mukaan on tullut optinen asema.

Series 5 Ultra -sarjaan kuuluu 14 tuuman mallin lisäksi myös perinteisempi 13,1 tuuman näytöllä varustettu malli, joka on ohuempi eikä sisällä optista asemaa.

Molemmat mallit on rakennettu alumiiniseen koteloon ja niiden ruudut ovat mattapintaisia, mikä parantanee käyttömukavuutta. Series 5 Ultra -sarjan prosessorivaihtoehdoista ei ole tarkempaa tietoa, mutta Ultrabook-konseptin mukaisesti tarjolla on joko 128 GB SSD-asema tai jopa teratavun kokoinen perinteinen kiintolevy isommassa mallissa ja 500 GB kiintolevy pienemmässä mallissa.

Samsung on tuomassa Ultrabookinsa markkinoille kotimaassaan Etelä-Koreassa vielä tämän vuoden puolella, mutta muu maailma joutuu odottamaan tammikuuhun saakka. Pienempi malleista on Korean julkaisun yhteydessä hinnoiteltu 1300 dollariin ja isompi 1345 dollariin, eli Eurooppaan saapuessaan hinta asettunee reippaasti yli tuhannen euron.

2 kommenttia

ep_
Ultrabookit kiinnostaisi mutta hinta ei oikein sovi lompakolle.

BSOD is a registered trademark of Microsoft Corporation | Windowsin lähdekoodi

Locke23
Ei kyllä ole Zenbookin voittanutta

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille