Mac App Storesta ladattu 100 miljoonaa sovellusta

Kirjoittaja Matti Vähäkainu,

Mac App Storesta ladattu 100 miljoonaa sovellusta
Apple on kertonut juuri, että sen Mac-tietokoneille suunnattu App Store on rikkonut 100 miljoonan ladatun sovelluksen rajan. Viime tammikuussa avattu sovelluskauppa sisältää tuhansia ilmaisia ja maksullisia sovelluksia ja sen kautta ladattiin yli miljoona sovellusta ensimmäisen päivän aikana.

App Storen tietokoneversio ei kuitenkaan numeroissa pysty kilpailemaan mobiiliversion kanssa. Vuoden aikana kertyneet 100 miljoonaa latausta tapahtuvat mobiiliversiossa muutamassa päivässä.

Mac App Store mukailee käyttöliittymänsä puolesta mobiiliversiota, mutta tarjolla olevia sovelluksia on vain murto-osa. App Storen käyttö vaatii iTunes-tunnuksen ja Snow Leopard- tai Lion-versiolla varustetun Mac-tietokoneen.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille