Applelle ei valituslupaa - Samsung aloittaa tablettinsa myynnin Australiassa

Kirjoittaja Teemu Laitila, | Kommentteja (5)

Applelle ei valituslupaa - Samsung aloittaa tablettinsa myynnin Australiassa
Samsungin ja Applen Australiassa käymä patenttikiista on edennyt uuteen vaiheeseen, kun maan korkein oikeus ei antanut Applelle oikeutta valittaa Samsungin myyntikiellon kumoamisesta. Samsung aikoo tuoda tablettinsa markkinoille pikavauhtia ja myynti aloitetaan heti ensi viikolla.

Korkeimman oikeuden päätöksen mukaan Applelle ei enää myönnetä oikeutta valittaa aiemmasta tuomiosta, jossa tuomari päätti kumota Samsungille aiemmin määrätyn maahantuonti- ja myyntikiellon. Myyntikiellon kumonnut tuomari tuli aiemmin siihen tulokseen, että alkuperäisen kiellon langettanut tuomari ei ollut kunnolla arvioinut Applen syytösten vakavuutta.

Korkeimman oikeuden päätös oli kriittinen käännekohta Samsungin kannalta, sillä jos Applelle olisi annettu valituslupa ja väliaikaista myyntikieltoa jatkettu sen perusteella, Samsungin Galaxy Tabia ei olisi todennäköisesti koskaan tuotu myyntiin Australiassa.

Nykyisillä tekniikkamarkkinoilla tuotteiden hyllyikä jää niin lyhyeksi, että vaikka oikeuskiista aikanaan päättyisi Samsungin hyväksi, kiistan kohteena ollut tuote olisi jo auttamatta vanha muihin markkinoilla oleviin laitteisiin verrattuna.
Vaikka oikeus päätyi kumoamaan Samsungille langetetun väliaikaisen myyntikiellon, kiistan aloittanut patenttiloukkaussyyte tullaan käsittelemään oikeudessa joskus tulevaisuudessa. Vaikka Samsung todettaisiin syylliseksi Applen laitteiden ulkoasun kopiointiin, päätökseen mennessä yhtiöllä lienee jo uudet mallit saapumassa myyntikanaviin.

5 kommenttia

johtaja59
Ehtivät sopivasti joulumarkkinoille.
Kuinka tuota muotoilua voi edes olla kopioimatta?
ArttuH5N1
Originally posted by johtaja59:
Ehtivät sopivasti joulumarkkinoille.
Kuinka tuota muotoilua voi edes olla kopioimatta?
Komppaan tätä. Aika geneerinen muotoilu. Ja onneksi tosiaan joulumarkkinoille pääsi, niin pääsevät iPad ja Galaxy Tab kilpailemaan kuluttajista ihan "rehellisesti".
ep_
Hyvä! Juuri sopivasti joulumarkkinoille tai ehkä hieman myöhässä mutta kuitenkin.

BSOD is a registered trademark of Microsoft Corporation | Windowsin lähdekoodi

Bluejack
Loistavaa uutinen oli kyllä tiedetty, ikävää asiakkaiden kiusaamista vaan. Oikeus ei ole sokea kaikkialla KUITENKAAN. Omena on se omena etkä voi mitään. Android on sitä mitä haluat.. jotkut ei sitä tajua.
jartar
Tämmöiset pelleilyt saisi lopettaa. Apple kylmästi korvaamaan arvioitu Samsungin menettämä myynti. Sen jälkeen ei varmasti tee mieli vaatia myyntikieltoja laitteille...

Tietokone + Chord Hugo + Grado RS1i = heaven

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Synaptics ohjauspaneeli ei toimi 4 5.9.2017 12:05 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille