Nvidia päivitti GeForce 600M -mobiilinäytönohjaimia sivuilleen

Kirjoittaja Panu Roivas,

Nvidia päivitti GeForce 600M -mobiilinäytönohjaimia sivuilleen
AMD:n lisäksi myös Nvidia on intoutunut uudelleennimeämään edellisen sukupolven mobiilipiirejä uuteen sukupolveen.

Nvidia päivitti uudet näytönohjaimet vaivihkaa sivuilleen, sillä niissä ei ole juuri paljon mainitsemisen arvoista. Uudet GeForce GT 635M, GT 630M ja 610M perustuvat aikaisempiin GT 555M, 540M, ja 520 MX -mobiilipiireihin. Käytännössä piirit ovat identtisiä kellotaajuuksia myöten, joten ainoa asia joka muuttuu on nimi, ja ne valmistetaan edelleen samalla 40 nm prosessilla.

Nvidian päivitys lienee lähinnä vastaus AMD:n uusille malleille, ja taustalla on todennäköisesti läppärivalmistajien uusien näytönohjainten kaipuu markkinointia varten, sekä TSMC:n kyvyttömyys valmistaa 28 nm piirejä riittäviä määriä. Myös Nvidian odotetaan julkaisevan ensimmäisenä 28 nm piirinä mobiilipiirin, mutta sen tarkemmasta aikataulusta ei ole vielä tietoa.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille