Microsoft vahvisti: Windows 8 Beta tulee helmikuussa

Kirjoittaja Teemu Laitila, | Kommentteja (1)

Microsoft vahvisti: Windows 8 Beta tulee helmikuussa
Microsoft on vahvistanut, että ensi syksynä julkaistavan Windows 8:n Beta-versio saapuu ensi vuoden helmikuussa. Aiemmin uuden Windowsin testiversiota odoteltiin jo tammikuussa järjestettäville CES-messuille.

Windows 8:n uudet ominaisuudet eivät enää ole alaa seuraaville suuri yllätys, sillä Microsoft on ollut ennätysmäisen avoin uuden käyttöjärjestelmänsä kehityksen suhteen. Lisäksi syksyllä julkaistua lähinnä kehittäjien käyttöön tarkoitettu esiversiota on ladattu jo yli kolme miljoonaa kertaa.

Kuten monet ovat todenneet, Windows 8 Developer Preview on vielä monilta osin pahasti raakile, eikä siitä ole päivittäiseen käyttöön. Helmikuun Beta-version sen sijaan odotetaan olevan jo huomattavasti lähempänä lopullista myyntiin tulevaa järjestelmää.

1 kommentti

Jiiksi
Tuohon rakoon voisikin sopivasti ostaa ensimmäisen ssd aseman ja pyöritellä sillä tuota.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille