LG:ltä 13" Ultrabook ohutreunaisella näytöllä

Kirjoittaja Panu Roivas, | Kommentteja (2)

LG:ltä 13" Ultrabook ohutreunaisella näytöllä
Intelin Ultrabook-konseptiin kuuluvien kannettavien ensimmäinen julkaisuaalto on jo laantunut, mutta uusia Ultrabookeja on yhä tulossa muun muassa LG:ltä. LG:n X Note Z330 tuo oman mausteensa Ultrabookeihin sen ohutreunaisen Shuriken-näytön myötä.

LG X Note Z330 on 13-tuumaisella 1366x768 näytöllä varustettu Ultrabook-kannettava, mutta LG:n 8 mm ohutreunainen näyttö mahdollistaa sen mahduttamisen perinteisen 12-tuumaisen kannettavan kokoluokkaan. Kokoa LG:n kannettavalla on 315 x 215 x 14,7 mm ja painoa 1,21 Kg.

Muilta osin LG:n kannettava on hyvin samankaltainen sitä edeltäneiden Ultrabookien kanssa. Suorittimena toimii joko 1,7 GHz Core i7-2637M tai 1,6 GHz Core i5-2467M. Kalliimmassa vaihtoehdossa on 256 Gt SSD, ja halvemmassa 128 Gt. LG mainostaa myös alle kymmenen sekunnin käynnistysaikaa. Z330:n akkukestoksi kerrotaan kuusi tuntia, joka on tunnin enemmän kuin mitä Intel vaatii nykyisille Ultrabookeille.


X Note Z 330 on tällä hetkellä myynnissä vain Koreassa, eikä sen Euroopan julkaisusta ole vielä tarkempaa tietoa.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

2 kommenttia

johtaja59
johtaja59
Onko tiedot LG:n kertomia, vai todeksi todettuja?
Eriol
Eriol
Ylimmässä linkissä on LG:n sivuilla tarkat tiedot, joskin teksti on koreaksi.
Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 7. joulukuuta, 2011 @ 0:09

Kommentoi uutista