HTC Flyer saa viimein Honeycombin

Kirjoittaja Teemu Laitila,

HTC Flyer saa viimein Honeycombin
HTC on päivittämässä Flyer-tablettinsa Androidin tablet-kokoluokkaa varten suunniteltuun Honeycomb-versioon. Flyer julkaistiin viime toukokuussa varustettuna Android Gingerbread -versiolla ja HTC:n omalla Sense-käyttöliittymällä.

Raporttien mukaan päivitys on tarjolla ainakin Ranskassa ja Hollanissa ja HTC:n mukaan päivitys pitäisi olla saatavilla myös muille eurooppalaisille. Päivityksen mukana käyttöjärjestelmän versionumero kasvaa 3.55.405.1 numeroon.

Päivitys Android 3.x-versioon tuntuu hieman myöhäiseltä, sillä Android 4.0 on juuri saapumassa markkinoille Googlen ja Samsungin yhteistyön tuotetun Galaxy Nexuksen myötä. Android 4.0 Ice Cream Sandwich muistuttaa käyttöliittymänsä osalta paljon alkuvuodesta julkaistua Honeycomb-versiota ja sen on tarkoitus yhdistää kaksi erillistä Android-polkua jälleen yhdeksi järjestelmäksi.

Ilmeisesti työt Honeycomb-version rakentamiseksi on aloitettu jo niin aikaisin, että Ice Cream Sandwich ei ollut vielä kypsä valmistajille jaettavaksi. Hidas päivitystahti ei kuitenkaan lupaa erityisen hyvää ICS-versiota odottaville. Päivitys tulee joko puolen vuoden päästä tai ei ollenkaan.


Tom's Hardware testasi Flyerin tuoreeltaan viime kesänä.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

Kommentoi uutista