Samsungin myyntikieltoa Australiassa jatkettiin vielä viikolla

Kirjoittaja Teemu Laitila, | Kommentteja (1)

Samsungin myyntikieltoa Australiassa jatkettiin vielä viikolla
Australialainen oikeusistuin on jatkanut Samsungin Galaxy Tab -laitetta koskevaa myyntikieltoa vielä viikolla. Nykyisellä aikataululla Samsung voisi aloittaa taulutietokoneensa myynnin myös Australiassa 9. joulukuuta.

Kiellon jatkumisen syynä on Applen tekemä valitus alemman oikeusasteen antamasta tuomiosta, jonka perusteella Samsungin myyntikieltoa ei ole perusteltua jatkaa enää pidemmälle. Maan korkein oikeus kokoontuu 9. päivä päättämään, annetaanko Applelle vielä lupa valittaa aiemmasta päätöksestä.

Oikeuden aiemman vapauttavan päätöksen perusteella Samsung oli suunnitellut Galaxy Tabin julkaisua tälle viikonlopulle massiivisen mainoskampanjan saattelemana. Samsungin asianajajien mukaan joulunalusaika on myynnin kannalta niin tärkeä, että yhdelläkin päivällä on suuri merkitys. Samsungin mielestä Applella ei ole perusteita tuomiosta valittamiseen.

Applen edustajien mielestä taas Samsungin myyntikieltoa ei pidä purkaa liian kevein perustein. "Jopa lyhyt myyntiaika saattaa aiheuttaa Applelle peruuttamatonta harmia, joita Samsung ei pysty korvaamaan", Applelta kerrotaan.
Samsung on aiemmin ilmoittanut, että jos yhtiö ei saa Galaxy Tabia markkinoille joulumyynnin ajaksi, sitä ei julkaista ollenkaan Australiassa.

1 kommentti

ArttuH5N1
Että ärsyttää tämä Samsungin ja Applen kinastelu, sekä tämä älyttömyyksiin menevä patenttisota yleensäkin. Toivottavasti myyntikieltoa ei jatketa ja Samppa pääsee myymään tablettiaan ennen joulua. Pääsisivät valmistajat sitten kilpailemaan ihan kauppoihin, oikeussalien sijaan.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille