AfterDawn logo

Asus kertoi odotetun Prime-tabletin hinta- ja saatavuustiedoista

Matti Robinson Matti Robinson
5 kommenttia

Asus on kertonut tänään Transformer Prime -tabletin julkaisutiedoista Suomessa. Yksi odotetuimmista tablet-laitteista saapuu tiedotteen mukaan Suomeen tammikuun alussa ja hintaa laitteella on 599 euroa sisältäen arvonlisäveron.

Erittäin suorituskykyisellä Tegra 3 -järjestelmäpiirillä varustettu Asus Transformer Prime sisältää peräti neljä suorituskykyistä prosessoriydintä sekä yhden lisäytimen kevyempään käyttöön. Tabletin grafiikkasuoritin on luonnollisesti Nvidian GeForce -sarjaa ja kykenee mainospuheiden (ja videoiden) perusteella konsolitasoiseen grafiikkaan.

Kymmenen tuuman IPS+-näytöllä varustettu Prime on vain 8,3 millimetriä paksu ja painaa 586 grammaa. Tekniikkaa löytyy muun muassa 8 megapikselin kameran, 32 gigatavun tallennustilan ja gigatavun muistin verran. Valmiusaikaa tabletilla on 12 tuntia ja se laajenee 18 tuntiin näppäimistön ollessa kiinnitettynä. Alunperin Prime saapuu Android 3.2:lla varustettuna, mutta vielä tämän vuoden aikana se saa Ice Cream Sandwich -päivityksen eli Android 4.0:n.

5 KOMMENTTIA

samarit11/5

Verkkokaupassa laitteen ensimmäistä sukupolvea hipelsin ja on kyllä korkeat odotukset tästä.Tehoa ainakin löytyy.

teeppaja2/5

Muuten oikein pätevä vehje mutta 3g uupuu :/

joonas1513/5

Sisältyykö tuohon hintaan se näppäimistötelakka vai ei?

bfr4/5

Ja onko hinta 32gb vai 64gb versiolle?

teppo34 (vahvistamaton)5/5

Originally posted by bfr:

Ja onko hinta 32gb vai 64gb versiolle?

pitäisi olla 64 gb versiolle ja ilman telakkaa telakka erikseen=149e

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT