AMD palkkaa uutta osaamista järjestelmäpiirien kehitykseen

Kirjoittaja Teemu Laitila,

AMD palkkaa uutta osaamista järjestelmäpiirien kehitykseen
AMD on ollut viime kuukaudet muutosten kourissa, kun yhtiössä on laitettu johtoa ja henkilöstöä uusiksi viimeaikaisten vastoinkäymisten jälkeen. Toimitusjohtajan vaihdoksen jälkeen AMD on ilmoittanut merkittävistä strategiamuutoksista, joihin kuuluu esimerkiksi resurssien keskittäminen vähävirtaisempiin kuluttajatuotteisiin huippuprosessoreiden sijaan.

AMD ilmoitti aiemmin, että yhtiö irtisanoo noin 12 prosenttia nykyisestä työvoimastaan. Irtisanomisilla AMD pyrkii leikkaamaan kulujaan, mutta myös uudelleenkeskittämään yhtiön osaamista.

Nyt AMD on palkkaamassa uutta työvoimaa, joka sopii paremmin yhtiön uuteen strategiaan. Yhtiön LinkedIn-sivuilla haetaan muun muassa järjestelmäpiireihin eli System-on-Chip-järjestelmiin erikoistuneita insinöörejä, jotka tulevat työskentelemään seuraavan sukupolven Fusion-prosessoreiden suunnittelun ja testauksen parissa.

Lisäksi töitä on tarjolla sovelluspohjaisten videokoodekkien asiantuntijalle ja talouden osaajalle, jonka tehtävänä on tukea yhtiön koko taloushallinnon läpäisevää muutosprosessia.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille