HTC suunnittelee Chrome OS -laitetta

Kirjoittaja Manu Pitkänen, | Kommentteja (4)

HTC suunnittelee Chrome OS -laitetta
Älypuhelimista ja tableteista tunnettu taiwanilainen HTC aikoo DigiTimesin teollisuuslähteiden mukaan tuoda markkinoille ensi vuonna Googlen Android- ja Chrome OS -käyttöjärjestelmiin perustuvan laitteen.

Chrome OS:ään perustuvia laitteita ei markkinoilla ole paljoa, eikä niidenkään myyntiluvut ole olleet kovin kummoisia. Käyttöjärjestelmän hyviin puoliin kuuluu keveys ja yhteensopivuus sekä x86- että ARM-suorittimien kanssa. DigiTimesin mukaan HTC yhdistää laitteessaan Androidin ja Chrome OS:n hyvät puolet. Se mitä tämä käytännössä tarkoittaa, ei selviä uutisesta. Yksi vaihtoehto on dual boot -järjestely.

Markkinoilla olevien Chromebook-kannettavien heikon menestyksen syynä on todennäköisesti ollut korkea hinta verrattuna tarjolla oleviin ominaisuuksiin. Teollisuuslähteiden mukaan laitteiden hinnan tulisi tippua lähemmäs 200 dollaria (150 euroa), ennen kuin ne herättävät kuluttajien mielenkinnon.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

4 kommenttia

ep_
ep_
Kyllä vielä tähän aikaan käyttiksen pitäisi ainakin itellä toimia ilman nettiyhteyttä. En oikeen muutenkaan hankkisi kun oma koneen käyttö on suurimmaksi osaksi ohjelmointia, pelailua, videoediointia tms. Chrome OS on kyllä kiinnostava käyttiksenä.

BSOD is a registered trademark of Microsoft Corporation | Windowsin lähdekoodi

ArttuH5N1
ArttuH5N1
Nyt on joo hyvä hetki, kun juuri uutisoitiin Chrome OS:n flopanneen täysin. HTC:n rönsyilylle ei näytä olevan mitään esteitä.
nowin
nowin
Kyllä kai Chrome OS floppaa kun sitä ei ole saatavilla, Chromebook pitäisi tilata saksasta ilman skandi-näppistä.
Ostaisin jos olisi myynnissä.
nowin
nowin
Kyllä kai Chrome OS floppaa kun sitä ei ole saatavilla, Chromebook pitäisi tilata saksasta ilman skandi-näppistä.
Ostaisin jos olisi myynnissä.

Kommentoi uutista