Western Digital määrättiin maksamaan jättikorvaukset kilpailijalleen

Kirjoittaja Teemu Laitila, | Kommentteja (3)

Western Digital määrättiin maksamaan jättikorvaukset kilpailijalleen
Thaimaan tulvissa suuret tappiot kärsineen Western Digitalin koettelemukset eivät ota loppuakseen, sillä oikeus määräsi yhtiön maksamaan jättimäiset yli puolen miljardin dollarin korvaukset pahimmalle kilpailijalleen. Syynä korvauksiin on luottamuksellisen tiedon väärinkäyttö, kun WD palkkasi aiemmin kilpailijalleen työskennelleen henkilön.

Korvauksista päätti Minnesotalainen välimiesoikeus ja Western Digital on jo ilmoittanut valittavansa päätöksestä seuraavaan oikeusasteeseen. Yhtiön toimitusjohtaja John Coyne pitää tuomiota perusteettomana.

"Emme usko, että oikeuden määräämälle korvaukselle löytyy mitään perusteita laeista tai tosiasioista. Mielestämme yhtiö on toiminut koko ajan määräysten mukaan ja tulemme puolustamaan näkemystämme ankarasti", Coynen julkaisemassa kommentissa kerrotaan.

Seagate syytti Western Digitalia liikesalaisuuksien varastamisesta jo vuonna 2006 ja seuraavana vuonna Western Digital halusi sovitella jutun.

3 kommenttia

jvph76
Se ei ole bisnes millä rahaa tahkotaan,, vaan patenttikiistat ja yhtiöiden keskinäiset oikeustaistelut dollarin kuvat silmissä.
Jiiksi
Eli jos on töissä esim Nokialla niin turha luulla että ikinä pääset esim Samsungille töihin?

Nokiahan voisi haastaa Samsungin oikeuteen.
FinPhenom
Eli jos olen töissä K-Marketissa, niin turha unelmoida pääseväni S-Markettiin töihin, sillä se olisi liikesalaisuuden varastamista :D

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Synaptics ohjauspaneeli ei toimi 4 5.9.2017 12:05 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille