Nvidia lupaa tuntuvasti halvempia Tegra 3 -tabletteja

Kirjoittaja Manu Pitkänen,

Nvidia lupaa tuntuvasti halvempia Tegra 3 -tabletteja
Nvidian toimitusjohtaja Jen-Hsun Huang lupaa 299 dollaria maksavien Tegra 3 -tablettien saapuvan markkinoille parin kvartaalin kuluttua.

Käytännössä edullisiin neliydinsuorittimella varustettuihin tabletteihin pääsisi käsiksi vuoden 2012 puolivälin paikkeilla. Nvidian Tegra 3 on toistaiseksi markkinoiden ainoa neliytiminen mobiilipiiri, mutta ensi vuonna markkinoilla nähtäneen jo kilpailevia tuotteita Qualcommilta (S4), Samsungilta (Exynos) ja Texas Instrumentsilta (OMAP). Myös Applen on kerrottu kehittävän neliytimistä A6-piiriä.

Tähän mennessä Asus on esitellyt Tegra 3:een perustuvan Transformer Prime -tabletin. Sen hinta on noin 500 dollaria. Eilisten huhujen mukaan HTC:ltäkin on tulossa Tegra 3:een pohjautuva Quattro-tabletti, mutta Primen tavoin sekin on suunnattu high-end-markkinoille.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

Kommentoi uutista