Samsung kiertää Saksan myyntikieltoa alumiinireunuksella

Kirjoittaja Teemu Laitila,

Samsung kiertää Saksan myyntikieltoa alumiinireunuksella
Samsung on julkaissut uusimmasta Galaxy Tab -laitteestaan uuden version nimenomaan Saksan markkinoita varten. Yhtiön alkuperäinen Galaxy Tab asetettiin syyskuussa myyntikieltoon Saksassa, kun tuomari päätti laitteiden muistuttavan liikaa Applen iPadia.

Uusi Galaxy Tab 10.1n eroaa alkuperäisestä mallista lähinnä mustaa reunusta kiertävän alumiinisen reunuksen osalta. Alumiininen reunus näyttää kuvan perusteella paljon HTC:n Flyer-tabletilta. Asiasta kertova Mobiflip.de ei tiedä kertoa, onko Samsung tehnyt laitteeseen muita muutoksia.


Kuva: Mobiflip.de

Muutamissa kuukausissa toteutetuilla muutoksilla Samsung osoittaa selvästi, miten kiihkeästi yhtiö haluaa pysytellä taulutietokoneiden markkinoilla. Applen iPadeja on myyty monta kertaa enemmän kuin kaikkia Android-tabletteja yhteensä, mutta Samsung on silti tällä hetkellä Android-valmistajista menestynein.

Apple ei ole vielä ottanut kantaa Samsungin tekemiin muutoksiin. Jos laitteet ovat yhtiön mielestä edelleen liian samannäköisiä, Apple voi haastaa Samsungin uudestaan lakitupaan, jossa asia ratkaistaisiin tuomareiden voimin.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille