Nvidian Kepler-grafiikkaprosessoreiden tuotanto alkaa pian

Kirjoittaja Manu Pitkänen,

Nvidian Kepler-grafiikkaprosessoreiden tuotanto alkaa pian
Nvidian toimitusjohtaja Jen-Hsun Huangin mukaan yhtiön seuraavan sukupolven Kepler-grafiikkaprosessoreiden tuotanto alkaa pian. Tähän asti Nvidia on ollut melko hiljaa uuden sukupolven tuotteiden julkaisuaikataulusta.

Grafiikkaytimien valmistuksen aloittaminen lähitulevaisuudessa viittaa siihen, että kuluttajat pääsevät käsiksi uusiin näytönohjaimiin ensi vuoden alussa. Yhtiön mukaan erityisesti kannettavien tietokoneiden valmistajat ovat olleet kiinnostuneita Nvidian uutuuksista.

Tilauksia on tullut niin paljon, että niiden takia yhtiö on joutunut palkkaamaan lisää insinöörejä tuoteräätälöintiin. Näin valmistajat voivat olla varmoja, että heidän käyttämät näytönohjaimet toimivat moitteettomasti asiakkaiden käytössä.

Yhtiö epäilee kiinnostuksen juontuvan Keplereissä käytettävästä 28 nanometrin prosessista, joka mahdollistaa aiempaa pienemmän tehonkulutuksen. Yhtiön uudet ratkaisut ovat myös parantaneet ohjainten suorituskykyä. Keplereiden uskotaan olevan aiempaa ohjelmoitavampia, minkä ansiosta niiden laskentakapasiteettia voidaan käyttää muuhunkin kuin grafiikan piirtämisen (GPGPU).


Tilauksia on tullut historiallisen paljon Ivy Bridge -kannettaviin.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Keskustelualue
vaakaviiruja näytössä käynnistässä ja koneen sammuili 2 PC:n rautaan liittyvä keskustelu
Biisiketju 5298 Vapaata keskustelua
Ei ole varmaa, voiko tietokone jatkaa Windows 11:n asentamista. Käynnistä asennus ohjelma uudestaan. 4 Windows -ongelmat
E-kirjan lukulaite 2 Vapaata keskustelua
Xiaomi Redmi 10C 3 Android -keskustelu
Ulkomaalaisia kauppapaikkoja 1 Vapaata keskustelua
Hyvät tarjoukset-ketju 1209 PC:n rautaan liittyvä keskustelu
Pelejä ilmaiseksi 138 PC:n pelit
Vanha laskutusohjelma pilveen? 3 Windows -ongelmat
mitä rautaa 10 PC:n rautaan liittyvä keskustelu
Näytä lisää viestejä