Nvidian Kepler-grafiikkaprosessoreiden tuotanto alkaa pian

Kirjoittaja Manu Pitkänen,

Nvidian Kepler-grafiikkaprosessoreiden tuotanto alkaa pian
Nvidian toimitusjohtaja Jen-Hsun Huangin mukaan yhtiön seuraavan sukupolven Kepler-grafiikkaprosessoreiden tuotanto alkaa pian. Tähän asti Nvidia on ollut melko hiljaa uuden sukupolven tuotteiden julkaisuaikataulusta.

Grafiikkaytimien valmistuksen aloittaminen lähitulevaisuudessa viittaa siihen, että kuluttajat pääsevät käsiksi uusiin näytönohjaimiin ensi vuoden alussa. Yhtiön mukaan erityisesti kannettavien tietokoneiden valmistajat ovat olleet kiinnostuneita Nvidian uutuuksista.

Tilauksia on tullut niin paljon, että niiden takia yhtiö on joutunut palkkaamaan lisää insinöörejä tuoteräätälöintiin. Näin valmistajat voivat olla varmoja, että heidän käyttämät näytönohjaimet toimivat moitteettomasti asiakkaiden käytössä.

Yhtiö epäilee kiinnostuksen juontuvan Keplereissä käytettävästä 28 nanometrin prosessista, joka mahdollistaa aiempaa pienemmän tehonkulutuksen. Yhtiön uudet ratkaisut ovat myös parantaneet ohjainten suorituskykyä. Keplereiden uskotaan olevan aiempaa ohjelmoitavampia, minkä ansiosta niiden laskentakapasiteettia voidaan käyttää muuhunkin kuin grafiikan piirtämisen (GPGPU).


Tilauksia on tullut historiallisen paljon Ivy Bridge -kannettaviin.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Keskustelualue
Biisiketju 4654 Vapaata keskustelua
DNA kaapeli ongelma 38 Laajakaistaliittymät
Samsung Galaxy A40 suoratoisto-ongelma MTV 1 Vapaata keskustelua
Puhelinvertailun arvostelut ei näy 2 Palautetta ylläpidolle
Ryzen 5950X ja muistit 5 PC:n rautaan liittyvä keskustelu
Hyvät tarjoukset-ketju 1097 PC:n rautaan liittyvä keskustelu
Doom 3 Mod pelaajan askeleen äänet 3 PC:n pelit
Upotettu video pysähtyy kesken toiston 7 Ajuri- ja softaongelmat
Acronis ture image oem 32 Ajuri- ja softaongelmat
Mikä hinta Hp envylle 5 Vapaata keskustelua
Näytä lisää viestejä