Uusi artikkeli: Viisi 160 - 240 dollarin 990FX-piirisarjallista emolevyä testissä

Kirjoittaja Teemu Laitila,

Uusi artikkeli: Viisi 160 - 240 dollarin 990FX-piirisarjallista emolevyä testissä
Tom's Hardware testasi tällä kertaa viisi huippuluokan emolevyä, jotka perustuvat AMD:n uusimpaan 990FX-piirisarjaan. 990FX-piirisarja on tehty erityisesti Bulldozer-arkkitehtuuriin perustuvia FX-sarjan prosessoreita silmällä pitäen.

990FX sisältää AM3+-prosessorikannan sekä markkinoiden parhaan tarjonnan PCIe-väyliä, jotka eivät lopu kesken. Lisäksi valmistajat ovat varustaneet emolevyjä vaihtelevalla määrällä SATA 6 Gb/s -liitäntöjä sekä USB 3.0 -liitäntöjä muiden perinteisten ominaisuuksien lisäksi.

Tässä artikkelissa tutustutaan emolevytarjontaan ASRockilta, Asukselta, Gigabyteltä, MSI:ltä sekä ECS:ltä. Artikkelissa käydään läpi emolevyjen ominaisuudet sekä testataan niiden ylikellotuspotentiaali ja esimerkiksi BIOS/UEFI-toteutusten soveltuvuus ja riittävyys ylikellotuskäyttöön.

Viisi 160 - 240 dollarin 990FX-piirisarjallista emolevyä testissä


Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

Kommentoi uutista