Nvidian liikevaihto kasvoi Tegran vauhdittamana

Kirjoittaja Panu Roivas,

Nvidian liikevaihto kasvoi Tegran vauhdittamana
Nvidian Tegra-strategia näyttää tuottavan tulosta, sillä yrityksen liikevaihto kasvoi kuluneella neljänneksellä 4,9% edeltävään neljännekseen verrattuna ja 26,3% edellisvuoteen verrattuna.

Nvidian bruttomarginaali 52,2% oli sen viides perättäinen oma ennätys, ja liikevaihtoa Nvidialla oli yhteensä 1,066 miljardia dollaria. Nettotulot olivat yhteensä 178,3 miljoonaa dollaria.

Nvidian mukaan kasvu johtui Tegran lisäksi kasvaneesta kysynnästä Nvidian tehonäytönohjaimia kohtaan. GPU-liikevaihto kasvoi jopa 23% edeltävään neljännekseen verrattuna. Nvidian Consumer Products -osaston liikevaihto kasvoi sen sijaan 14 prosenttia 191 miljoonaan dollariin Tegran kasvun ansiosta.

"Nvidian strategia on onnistunut maailman tullessa yhä visuaalisemmaksi ja mobiilimmaksi. GPU-liiketoimintamme kasvoi kolmannella neljänneksellä pelaaja- ja ammattilaismarkkinoiden voimakkaan kysynnän ansiosta. Mobiilipuolemme hyötyi myös uusien laitteiden markkinoille tulosta. Tegra 3 -laitteiden suunnitteluvoittojen määrä on selvästi parempi kuin Tegra 2:n, joten odotamme vahvaa kasvua myös ensi vuonna.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille