EVGA:lta tuplapiirillinen GTX 560 Ti 2Win

Kirjoittaja Teemu Laitila,

EVGA:lta tuplapiirillinen GTX 560 Ti 2Win
EVGA julkisti viikonloppuna uuden tuplapiirillisen GeForce GTX 560 Ti 2Win -mallin, joka sisältää nimensä mukaisesti kaksi GTX 560 Ti -ohjaimessa käytettyä GF114-grafiikkapiiriä. Kahta piiriä on jäähdyttämässä kolme massiivista tuuletinta ja koko jäähdytysjärjestelmä on hieman yli kahden korttipaikan kokoinen.

Kahta GF114-piiriä yhdistää Nvidian NF200-siltapiiri. Grafiikkapiirit vastaavat ominaisuuksiltaan GTX 560 Ti -ohjainten referenssimalleja (384 CUDA-ydintä, 1 GB muistia / ydin), mutta EVGA on jopa nostanut 2Win-mallin kelloja referenssimallin 822 MHz:stä 850 MHz:n.

EVGA:n mukaan kortti on noin 30 prosenttia tehokkaampi kuin Nvidian yhten piirin lippulaiva GeForce GTX 580. Kahden piirinsä vuoksi 2Win kilpailee kuitenkin pääasiassa muita SLI- ja CrossFire-kokoonpanoja vastaan.

Ensimmäisissä testeissä 2Win vaikuttaisi suorituskykynsä osalta päihittävän kahden erillisen GTX 560 Ti -kortin muutamilla ruuduilla lähes kaikissa testeissä. AMD:n puolelta pääasiallinen kilpailija on Radeon HD 6950 CrossFire-tilassa, joka testistä riippuen on joko hieman jäljessä tai edellä EVGA:n tuplapiiriversiota.
2Win-korttia mainostetaan myös kätevänä ratkaisuna useamman näytön Nvidia Surround - tai 3D Vision Surround -kokoonpanoihin. Kortista löytyy kolme DVI-liitäntää sekä yksi mini-HDMI.

Kortin virallinen myyntihinta on 519,99 dollaria. Ottaen huomioon sen suorituskyvyn verrattuna GeForce GTX 580:n, hinnan suhde suorituskykyyn on kohdillaan.Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille