Acerin kohtuuhintainen Iconia Tab A200 -tabletti kuvissa

Kirjoittaja Manu Pitkänen,

Acerin kohtuuhintainen Iconia Tab A200 -tabletti kuvissa
PC-valmistajana tunnettu Acer aikoo laajentaa tablet-mallistoaan lähiaikoina uudella Iconia Tab A200 -taulutietokoneella. Laitteen olemassaolosta ei ollut tietoa ennen kuin Pocket-Droid julkaisi siitä löytämänsä kuvan.

Nimensä mukaisesti uudesta Iconiasta löytyy Android-käyttöjärjestelmä ja sen odotetaan sijoittuvan koon sekä hinnan puolesta Iconia Tab A500:n (10,1") ja Tab A100:n (7") välimaastoon. Paljastuneesta Bluetooth-sertifikaatista ei valitettavasti ilmennyt tietoa, mutta edellisen päätelmän perusteella kyseessä on 8,9-tuumainen tabletti.

Android-versiosta tai käytetystä järjestelmämikropiiristä ei ole myöskään tietoa. Laitteessa tuskin on vielä Ice Cream Sandwichiä, joten todennäköisin valinta on Honeycomb 3.2.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille