Nvidia pyytää GeForcen omistajilta näytönohjaimia testattavaksi

Kirjoittaja Manu Pitkänen, | Kommentteja (2)

Nvidia pyytää GeForcen omistajilta näytönohjaimia testattavaksi
Nvidian tukifoorumeilla on keskusteltu useista GeForce-näytönohjaimiin liittyvistä ongelmista. Ongelmia on havaittu muun muassa Battlefield 3:n, Windows Media Centerin sekä Firefoxin ja IE9:n kohdalla.

Battlefield 3:n on kerrottu jäätyvän ja kaatuvan Nvidian uusilla ajureilla. Yhtiö on vahvistanut ongelman ja on luvannut korjata sen tulevalla ajuripäivityksellä. Windows Media Center-, Media Player- ja Movie Maker -ohjelmistojen aiheuttamat mustat ruudut korjataan myös ajuripäivityksellä.

Harmaita hiuksia Nvidialle aiheuttaa kuitenkin Firefox- ja Internet Explorer 9 -selainten synnyttämät TDR-virheet kokoonpanoissa, joihin on asennettu 280-sarjan ajurit. Nvidia ei ole kyennyt löytämään ratkaisua, minkä vuoksi se pyytää viasta kärsiviä yhdysvaltalaisia kuluttajia lähetäämään GeForce-näytönohjaimensa heille testattavaksi.

Vastalahjaksi Nvidia lupaa maksaa toimituskulut ja saattaa tarjota ilmaisia pelikoodeja.

2 kommenttia

Nikotiko
No kyllä on päätähuimaavat korvaukset...

Niin se keksi kompuroi.

Tsekkaa Flickr:ni! http://bit.ly/tQU0Iq | Vieraile nettisivuillani: http://bit.ly/xvn8GL

Varpomaa
Niin, ILMAISIA.

Western Digital 1TB, 2xGTX680, Intel Core i5-2500K, Corsair AX 1200W, CM Storm Scout, 8gb DDR3

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille