Gigabyte esitteli 3D BIOSia

Kirjoittaja Manu Pitkänen, | Kommentteja (1)

Gigabyte esitteli 3D BIOSia
Gigabyte on julkaissut YouTube-videon, jossa esitellään yhtiön kehittämää 3D BIOSia. Nimestään huolimatta siinä on yhtä paljon kolmiulotteisuutta kuin tavallisissa valokuvissa ja teknisesti kyse on UEFIsta, ei BIOSista.

Ajatuksena on joka tapauksesta tehdä oman koneen säätämisestä aloittelijan kannalta paljon yksinkertaisempaa ja kouriintuntuvampaa kuin se on tähän asti ollut. 3D BIOS sisältää kuvan (tai kuvia) emolevystä, jonka osia klikkaamalla käyttäjä voi säätää komponenttiin liittyviä parametrejä.

3D BIOS ilmestyy Gigabyten LGA-2011-kantaisen (Sandy Bridge-E) X79-UD5-emolevyn mukana.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

1 kommentti

Summacity
Vaikuttais ihan kätevältä kikottimelta :3
Kommentoi uutista