Asuksen Transformer Prime ällistyttää suorituskyvyllään

Kirjoittaja Manu Pitkänen, | Kommentteja (3)

Asuksen Transformer Prime ällistyttää suorituskyvyllään
Asuksen on määrä esitellä uutta Transformer Prime -hybriditablettia ensi viikolla, mutta jo nyt verkkoon on vuotanut sen suorituskykytulokset. Ensiarvioiden perusteella tabletin suorituskykyä on pidetty erinomaisena.

Transformerissa käytetty Nvidian neliytiminen Tegra 3 -alusta näyttäisi lunastavan ne odotukset, jotka siihen on valettukin. AnTuTu-testin tulosten perusteella kyseessä on kirkkaasti nopein Android-laite.

Kal-Elinäkin tunnettu Tegra 3 pärjää parhaiten RAM- ja prosessoritesteissä. Kal-El ylittää AnTuTussa 10.000 pisteen rajan ja kellottamalla ytimiä 1,6 gigahertsiin pisteet paranevat 13.000:een. Vakiotulokset ovat noin 50 prosenttia paremmat kuin alkuperäisellä Transformerilla.

Synteettisen testiohjelman tulokset eivät kerro koko totuutta laitteen suorituskyvystä käytännön tilanteissa, mutta ne antavat odottaa hyvää. Parempia esimerkkejä uuden Transformerin suorituskyvystä saadaan varmasti ensi viikon mittaan.

3 kommenttia

Thor1993
Kuulostaa hyvältäää =)
Mistäköhän sais rahat tollasee :/
Lumikki
Joopa joo, miten on akun kesto?
Kyllähän suorituskykyä saa lisää helposti, kun käyttää enemmän tehoa.
hannibal_pjv
Akun kesto näyttää olevan lähellä wanhaa mallia.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille