Motorolan Xoom 2 julkaistiin virallisesti - tulossa kahtena versiona

Kirjoittaja Teemu Laitila, | Kommentteja (1)

Motorolan Xoom 2 julkaistiin virallisesti - tulossa kahtena versiona
Motorolan alkuviikosta nettiin lipsahtanut toisen sukupolven Xoom-tabletti on nyt julkaistu myös virallisesti. Xoom 2:sta on tulossa kaksi eri versiota, joita erottaa toisistaan vain ruudun koko. Xoom 2 on edellisen mallin tapaan 10,1 tuuman kokoinen ja Xoom 2 Media Edition on paremmin käteen sopiva 8,2 tuumaa.

Kuten aiemmin kävi ilmi, laitteita vauhdittaa 1,2 GHz:n tuplaydinprosessori. Todennäköisesti riittävästä potkusta huolimatta Motorolan uutuudet eivät pärjää Asuksen pian saapuvalle Transformer Prime -tabletille, joka perustuu Nvidian neliytimiseen Tegra 3 -piiriin. Muut ominaisuudet vastaavat paljolti yleistä tasoa. Muistia on 1 GB, tallennustilaa 16 GB ja käyttöjärjestelmänä ainakin toistaiseksi Android 3.2 Honeycomb.

Suurimmat muutokset ovat tapahtuneet ulkoasussa. Laitteita on nykytrendin mukaan saatu ohennettua vajaan 9 mm paksuisiksi ja kulmat on pyöristetty "helpommin käteen sopiviksi", mikä tuo väistämättä mieleen Nokian N8-mallissa aloittaman muotoilun.

Isompi laite tukee kosketuksen lisäksi ohjausta myös stylus-kynällä, kuten HTC:n aiempi Flyer ja Samsungin uutukainen Note.
Aiemman vuodon perusteella ainakin pienempi Media Edition -malli on Englannissa hinnoiteltu halvimmillaan iPadin viitoittamaan 399 euron hintaluokkaan. Tarkempaa tietoa Suomen julkaisusta ei ole olemassa.


1 kommentti

Tnoi
Tuo laitehan on ihan peräristä.. Tulee floppaamaan yhtä pahasti kuin ekakin "xoom".
Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 4. marraskuu, 2011 @ 23:18

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille