Ostajan opas: pelisuorittimet syksyllä 2011

Kirjoittaja Panu Roivas,

Ostajan opas: pelisuorittimet syksyllä 2011
Syksyn 2011 suoritinrintamalla sattuu ja tapahtuu. Listaamme uusimmassa oppaassa suorittimet, joita kannattaa harkita pelikoneeseen, ja kommentoimme hieman vastikään tehtyjä julkaisuja ja vielä julkaisemattomia suorittimia.

Suoritinvalintaa tehtäessä kannattaa pitää mielessä mihin käyttöön se tulee. Tällä hetkellä PC-pelit käyttävät yleensä korkeintaan neljää ydintä, mutta samaan aikaan kaksiytimiset suorittimet alkavat olla jo tiensä päässä. Videonpakkaukseen ja muuhun montaa säiettä hyödyntävään käyttöön on tarjolla tällä hetkellä monta hyvää ehdokkia, kuten AMD:n uudet FX-sarjan 8-ytimiset suorittimet, sekä pian ilmestyvän Intelin LGA2011-kannan Sandy Bridge E -suorittimet. Tällä kertaa päätimme kuitenkin tehdä oppaan lähinnä pelikäyttöä ajatellen.

Jos siis olet hankkimassa uutta pelikonetta, kannattaa lukea tämä ostajan opas läpi, ja valita omalle budjetille paras suoritin.

Ostajan opas: pelisuorittimet syksyllä 2011


Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille