Asukselta loppuu kiintolevyt marraskuussa

Kirjoittaja Manu Pitkänen, | Kommentteja (1)

Asukselta loppuu kiintolevyt marraskuussa
Tietokonevalmistaja Asus on onnistunut välttymään maailmanlaajuisen PC-myynnin hidastumiselta, sillä sen liikevoitto kasvoi menneenä kvartaalilla viime vuodesta 11 prosenttia. Asuksen etuna on ollut tablet-murroksen varalle laadittu hyvä strategia, jonka mukaisesti se on laittanut munia eri koreihin.

Yhtiön strategia on menestynyt, mutta Asuksella on edessä lyhyen tähtäimen ongelmia. Sen kovalevyvarastot loppuvat näillä näkymin ensi kuun loppuun mennessä. Marraskuussa eteen tuleva ongelma johtuu Thaimaan tulvista, jotka ovat aiheuttaneet siellä sijaitseville kovalevytehtaille isoja ongelmia. Noin puolet maailman kovalevyistä on peräisin Thaimaasta.

Asuksen mukaan korvaavia ratkaisuita ei juuri ole. Mikäli tilanne pitkittyy, niin Asus ei pysty valmistamaan kannettavia tai pöytätietokoneita.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

1 kommentti

johtaja59
Ehkä SSD levyt alkaisi nyt yleistyä

Kommentoi uutista