Elop vihjaa Nokian kehittävän Windows 8 -tablettia

Kirjoittaja Manu Pitkänen, | Kommentteja (1)

Elop vihjaa Nokian kehittävän Windows 8 -tablettia
Nokian toimitusjohtaja Stephen Elop vihjaa, että yhtiö saattaa tuoda markkinoille Windows 8 -pohjaisia tabletteja. Elop ei vahvistanut asiaa suoraan (eikä kieltänyt), mutta totesi Financial Timesin haastattelussa Windows 8:n käyttöliittymän tuovan synenergiaetuja yhtiön Windows Phone -puhelimille.

Nokia-taulutietokoneista on puhuttu jo pitkään, muun muassa tämän vuoden helmikuussa, jolloin yhtiö julkaisi Windows Phone -strategiansa. Tuolloin Elop totesi, ettei hän halua tuoda markkinoille 201. tablettia, joka ei erotu millään tavalla muista.

Stephen Elop kertoi aiemmin This is My Nextin videohaastattelussa, että ekosysteemi johon Nokia on astunut, ulottuu muuallekin kuin puhelimiin. Tällä hän viittaa Windows 8:aan sekä Microsoftin Xbox-pelikonsoleihin.

Alla This is My Nextin haastettelu. Financial Timesin haastattelu löytyy täältä.

1 kommentti

Bluejack
Joku riivajainen kertoo minulle että windows 8 tabletti tulee menestymään..

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Synaptics ohjauspaneeli ei toimi 4 5.9.2017 12:05 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille