SandForce saa uuden omistajan

Kirjoittaja Manu Pitkänen,

SandForce saa uuden omistajan
Elektroniikkayhtiö LSI kertoi sopineensa SSD-asemien ohjainpiireistä tunnetun SandForcen ostamisesta. Kauppahinnaksi ilmoitettiin 322 miljoonaa dollaria, jonka lisäksi LSI maksaa 48 miljoonaa dollaria yhtiön työntekijöiden hallussa olevista markkinainstrumenteista.

SandForcen ohjainpiirit ovat tunnettuja suorituskyvystään, mutta viime aikoina ne ovat saaneet osakseen myös ikävämpää julkisuutta. Joissain tapauksissa yhtiön toisen sukupolven piireihin perustavat SSD-asemat ovat aiheuttaneet BSOD-ongelmia. Nyt ongelmat pitäisi olla ratkaistu.

Edelliseen liittyen SandForce on etsinyt itselleen ostajakandidaattia, jotta se saisi tarvittavan kapasiteetin ja osaamisen tuotteidensa testaamiseen. LSI:llä on entuudestaan toimintaa tallennusjärjestelmissä ja se haluaa laajentua flash-muisteihin, jotka tekevät läpimurtoa palvelimissa.

Kaupan odotetaan toteutuvan ensi vuoden alussa.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille