Samsung sai nopeutetun käsittelyn Galaxy-oikeudenkäynnille

Kirjoittaja Manu Pitkänen,

Samsung sai nopeutetun käsittelyn Galaxy-oikeudenkäynnille
Samsung ja Apple ovat tapelleet patenteista pitkin syksyä eri puolilla maailmaa. Korealaisvalmistajan Galaxy Tab 10.1 -taulutietokone sai väliaikaisen myyntikiellon Australiassa kuun alussa, mutta Samsung valitti päätöksestä. Tänään julki tulleen tiedon mukaan Samsung sai valitukselleen nopeutetun käsittelyn.

Samsungin tavoitteena on saada Applen iPad 2:n yhden kovimmista kilpailijoista myyntiin ennen joulusesongin alkua, mihin sillä on käsittelyn nopeutuksen ansiosta vielä mahdollisuus. Yhtiö on aiemmin todennut, ettei se aio pitää oikeusjutun kanssa mitään kiirettä jos se menettää joulumyynnin tämän vuoden osalta.

Australiassa alkoi myös Samsungin nostaman kanteen käsittely, millä yhtiö hakee Applen iPhone 4S:lle myyntikieltoa. Samaan aikaan vastaava haaste Ranskassa ja Italiassa on vastatuulessa. Milanolainen tuomioistuin kieltäytyi antamasta päätöstä välittömästi ja Pariisissa aiotaan järjestää vielä toinen kuulemistilaisuus.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille