TSMC: 28 nanometrin massatuotanto on alkanut

Kirjoittaja Manu Pitkänen,

TSMC: 28 nanometrin massatuotanto on alkanut
TSMC on tänään vahvistanut aloittaneensa massatuotannon uudella 28 nanometrin tekniikalla. Odotettu tuotantopäivitys on huhujen mukaan kärsinyt pahoista alkuongelmista, mutta ilmoituksen perusteella lastentaudit ovat nyt historiaa.

TSMC:n laitoksilla 28 nanometrin viivanleveyteen perustuvia siruja voidaan tuottaa neljällä prosessilla. Prosessit ovat: 28 nm High Performance (28HP), 28 nm High Performance Low Power (28HPL), 28 nm Low Power (28LP) ja 28 nm High Performance Mobile Computing (28HPM). Viimeksi mainitun osalta massatuotanto alkaa vuoden lopulla.

Yhtiön mukaan yli 80 tuotetta on tällä hetkellä jonossa odottamassa tuotantoa. Ensimmäiset sirutoimitukset alkavat vielä tämän vuoden aikana. Näytönohjainten osalta joudutaan todennäköisesti odottamaan ensi vuoteen.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille