Uusi artikkeli: Nvidia 3D Vision Vs. AMD HD3D: 18 peliä testissä

Kirjoittaja Teemu Laitila,

Uusi artikkeli: Nvidia 3D Vision Vs. AMD HD3D: 18 peliä testissä
Kun 3D-saapuu myös järkevän hintaisiin televisioihin, myös PC-puolella 3D-pelaamisen hinta alkaa asettua kuluttajaystävällisemmälle tasolle. Nvidian 3D Vision -tekniikka on jo pian kolmen vuoden iässä kun AMD:n HD3D-tekniikka on ehtinyt kypsyä vasta vuoden. Tom's Hardware testasi kilpailevien toteutusten toimivuuden.

Nvidian 3D Vision -ekosysteemi on paljolti Apple-tyylinen aidattu puutarha, jossa Nvidia kontrolloi kaikkea näytöistä laseihin sekä ajureihin. AMD:n lähestymistapa on avoimempi ja yhtiö ei ole mukana 3D-ekosysteemissä muutoin kuin tukemalla avointa HD3D-standardia ohjaimissaan.

Nvidian etumatkasta huolimatta AMD on onnistunut viimeisen vuoden aikana parantamaan 3D-toteutustaan merkittävästi. Testasimme 18 peliä, joista arvioitiin 3D-kuvan toimivuus sekä sen toimintaan saattamisen vaatima säätö.Nvidia 3D Vision Vs. AMD HD3D: 18 peliä testissä

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Synaptics ohjauspaneeli ei toimi 4 5.9.2017 12:05 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille