Uusi artikkeli: Nvidia 3D Vision Vs. AMD HD3D: 18 peliä testissä

Kirjoittaja Teemu Laitila,

Uusi artikkeli: Nvidia 3D Vision Vs. AMD HD3D: 18 peliä testissä
Kun 3D-saapuu myös järkevän hintaisiin televisioihin, myös PC-puolella 3D-pelaamisen hinta alkaa asettua kuluttajaystävällisemmälle tasolle. Nvidian 3D Vision -tekniikka on jo pian kolmen vuoden iässä kun AMD:n HD3D-tekniikka on ehtinyt kypsyä vasta vuoden. Tom's Hardware testasi kilpailevien toteutusten toimivuuden.

Nvidian 3D Vision -ekosysteemi on paljolti Apple-tyylinen aidattu puutarha, jossa Nvidia kontrolloi kaikkea näytöistä laseihin sekä ajureihin. AMD:n lähestymistapa on avoimempi ja yhtiö ei ole mukana 3D-ekosysteemissä muutoin kuin tukemalla avointa HD3D-standardia ohjaimissaan.

Nvidian etumatkasta huolimatta AMD on onnistunut viimeisen vuoden aikana parantamaan 3D-toteutustaan merkittävästi. Testasimme 18 peliä, joista arvioitiin 3D-kuvan toimivuus sekä sen toimintaan saattamisen vaatima säätö.
Nvidia 3D Vision Vs. AMD HD3D: 18 peliä testissä

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

Kommentoi uutista