ViewSonicin halpistabletti saapuu Eurooppaan

Kirjoittaja Teemu Laitila, | Kommentteja (1)

ViewSonicin halpistabletti saapuu Eurooppaan
ViewSonicin jo aiemmin julkaisema budjettiluokan tabletti ViewPad 7e on hinnoiteltu nyt myös eurooppalaisissa kaupoissa. ViewPad 7e tulee olemaan yksi markkinoiden halvimpia seitsemän tuuman tabletteja, kun sen odotetaan saapuvan kauppoihin myöhemmin tässä kuussa 179 euron hintaan.

ViewPad 7e -tabletin 7" näyttö käyttää 800x600 pikselin resoluutiota ja sen näyttö tukee perinteisen kosketuksen lisäksi myös stylus-kynien käyttöä, sillä näyttö on toteutettu resistiivisellä tekniikalla.

Käyttöjärjestelmänä on Android 2.3 Gingerbread, jota on muokattu tablet-ystävällisemmäksi ViewSonicin omalla 3D-käyttöliittymällä. Käyttöjärjestelmää pyörittää 1 GHz:n taajuudella toimiva yksiytiminen Cortex-A8-prosessori, jolla on 512 MB muistia käytettävissään.

Säästöjä on tehty myös sisäisen tallennustilan suhteen, sillä oletusarvoisesti tilaa löytyy 4 GB verran. Lisää tilaa saa kuitenkin micro-SD-kortilla. Yhteydet hoituvat WiFi:n tai Bluetoothin välityksellä ja yllättävää kyllä laitteesta löytyy kamerat molemmilta puolilta. Lisäksi kuvaa saa isommalle näytölle mini-HDMI-liitännän kautta.

1 kommentti

Anestic
No ei ole raponen. Resistiivinen näyttö ja tuo resoluutio on kyllä mulle fataalit puutteet. Ei vain pärjää hinta/laatu-vertailussa esim. Archosille, vaikka vähän kalliimpia ovatkin. Sillä tuplaydin/honeycomp/kapasitiivinen/1024*768 alle 250 euron on parempi diili, katsoi asiaa miten päin tahansa. Puhumattakaan parhaista kiinalaisista...

http://rompeblogi.blogspot.fi/

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille