Asus vilautti seuraavan sukupolven Transformer-taulutietokonetta

Kirjoittaja Manu Pitkänen, | Kommentteja (3)

Asus vilautti seuraavan sukupolven Transformer-taulutietokonetta
Asuksen hallituksen puheenjohtaja Jonney Shih vilautti AsiaD-tapahtumassa yhtiön seuraavaa Transformer-malliston taulutietokonetta. Sarjan ensimmäinen malli on uponnut kuluttajiin kuin kuuma veitsi voihin ja ominaisuuksiensa puolesta Transformer Prime -nimen saaneelta laitteelta voisi odottaa samaa.

Shih vahvisti että tabletista löytyy Nvidian neliydinsuoritin mikä käytännössä tarkoittaa Tegra 3 -järjestelmäpiiriä eli Kal-Eliä. Suorituskykyisestä suorittimesta ja näytönohjaimesta huolimatta laitteen akun kerrotaan kestävän 14,5 tuntia. 10-tuumaisesta Primesta löytyy mini-HDMI-liitäntä ja SD-korttipaikka.

Aluksi Honeycombiin perustuva Transformer on onnistuttu paketoimaan vain 8,3 millimetriä paksuihin kansiin, joten se on hieman ohuempi kuin Applen iPad 2. Laitteelle työstetään kuitenkin jo Android 4.0 -päivitystä, joka saadaan jakeluun hieman myöhemmin.


Alla on kiusoitteluvideo, jossa korostetaan Primen veitsenterävää designia.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

3 kommenttia

ArttuH5N1
On kyllä pirun vakuuttava laite. Suorituskykyä, akkukestoa ja monipuolisuutta, jos vilautuksesta nyt rehellisen kuvan sai.
Bluejack
tehokas.. iso mykkäluuri.
Thor1993
Me want =)

Kommentoi uutista