Asus vilautti seuraavan sukupolven Transformer-taulutietokonetta

Kirjoittaja Manu Pitkänen, | Kommentteja (3)

Asus vilautti seuraavan sukupolven Transformer-taulutietokonetta
Asuksen hallituksen puheenjohtaja Jonney Shih vilautti AsiaD-tapahtumassa yhtiön seuraavaa Transformer-malliston taulutietokonetta. Sarjan ensimmäinen malli on uponnut kuluttajiin kuin kuuma veitsi voihin ja ominaisuuksiensa puolesta Transformer Prime -nimen saaneelta laitteelta voisi odottaa samaa.

Shih vahvisti että tabletista löytyy Nvidian neliydinsuoritin mikä käytännössä tarkoittaa Tegra 3 -järjestelmäpiiriä eli Kal-Eliä. Suorituskykyisestä suorittimesta ja näytönohjaimesta huolimatta laitteen akun kerrotaan kestävän 14,5 tuntia. 10-tuumaisesta Primesta löytyy mini-HDMI-liitäntä ja SD-korttipaikka.

Aluksi Honeycombiin perustuva Transformer on onnistuttu paketoimaan vain 8,3 millimetriä paksuihin kansiin, joten se on hieman ohuempi kuin Applen iPad 2. Laitteelle työstetään kuitenkin jo Android 4.0 -päivitystä, joka saadaan jakeluun hieman myöhemmin.

Alla on kiusoitteluvideo, jossa korostetaan Primen veitsenterävää designia.

3 kommenttia

ArttuH5N1
On kyllä pirun vakuuttava laite. Suorituskykyä, akkukestoa ja monipuolisuutta, jos vilautuksesta nyt rehellisen kuvan sai.
Bluejack
tehokas.. iso mykkäluuri.
Thor1993
Me want =)

Kommentoi uutista